Nyheter

Tanken är att para Zäta i vinter/vår när hon börjar löpa. Ni som är intresserade av valp får gärna höra av er. Vid en intresseanmälan, mejla till michaela.veterinar@outlook.com så återkopplar jag. Skriv hur ni tänker er en vardag med er framtida hund, hundvana, vad ni vill göra/träna osv.

Funderar fram och tillbaka hur man ska göra med Zäta, para henne 2023 eller 2024?
Det lutar åt att para henne våren 2023, Är du intresserad av en valp nästa år efter Zäta, hör av dig.

Nu var det återigen dags för vandring. Den här gången var det Sika och Cleo som fick åka med. Fjällen bjuder på fantastiskt väder och jag rekommenderar er som funderar på att resa till fjällen med hund att göra det, det är underbart ☀️

Sika fick åka med på semester till Gotland med matte och Carl. Vi har sett kaniner, fasaner och raukar. Nu är vi på väg hemåt igen till alla hundarna 🧡

Augusti bjuder på fint väder och vandring i bruksvallarna med Zäta och Cleo ☀️
Att vandra med hund är så trevligt tycker jag, de får bra motion och vi allihopa får njuta av den fina naturen.

För några dagar sedan var det rasspecial på Tånga Hed och jag passade på att tävla Zäta och Cleo där. Det var totalt 5 st startande, Cleo placerade sig sist och Zäta först och vann därmed klubbmästerskapet i viltspår!

Igår kom testresultatet på primär linsluxation (PLL) som Zäta har testats för och hon är inte bärare av genen. Väldigt skönt och nu kan vi börja planera för en framtida parning. Hon löper just nu och ska inte paras detta löpet eftersom att hon bara är 16 månader i skrivande stund.

© 2022 Säteriets kennel / uppfödning av dansk-svenska gårdshundar och jaktcockerspaniel
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång